Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda Galaxy S5 Mini plånboksfodral!

Fyndiqs favoriter

Plånboksfodral till Samsung Galaxy S5 Mini billigt online! Precis som namnet avslöjar så är Samsung Galaxy S5 Mini en mobiltelefon av ett lite mindre slag. Och många skulle kanske kunna tro att det innebär att mobilen är sämre – men icke! Denna mobil är unik, och om du har äran att äga denna smartphone så bör du verkligen ta hand om den ordentligt. Exempelvis genom att förvara den i ett fodral. Lite extra smart är du även om du väljer att använda ett plånboksfodral, någonting du kan köpa billigt från oss på Fyndiq här!

Tips för ett lyckat köp! Ta två, de är ju så små! Och dessutom är frakten densamma oavsett hur mycket du handlar här på Fyndiq. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fodral för en mindre mobil! Liten och söt, det är vad Galaxy S5 Mini är! Och det är härligt att se hur Samsung vågar ta fram mindre mobiltelefoner, och inte bara stora surfplatts-liknande smartphones. Men trots att mobilen är liten, är den inte odödlig. Även denna mobil kan falla i backen och få en eller tre repor i skärmen. Det är självklart inte en trevlig tanke, men med ett plånboksfodral från oss på Fyndiq behöver du inte oroa dig! Vi har smarta plånboksfodral i mängder av färger och former. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.