Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Köp billigt Galaxy S5 Mini glitterskal

Fynd

  Skydda din Galaxy S5 Mini med glitterskal

  Samsung Galaxy S5 Mini är en väldigt liten och tunn mobil på bara 9, 1 millimeter. Därför är det ganska lätt hänt att mobiltelefonen glider ur händerna och hamnar på marken. Vill du undvika att den går sönder när det händer kan du köpa ett skyddande skal till mobilen. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av glitterskal till Samsung Galaxy S5 Mini, så att våra kunder ska kunna skydda sina mobiltelefoner riktigt snyggt! Välkommen in till oss och fynda online!

  Tips för ett lyckat köp

  Passa på att leta efter flera fynd här hos oss. Du betalar alltid samma frakt, oavsett hur mycket du shoppar! Det har vi också här hos oss, bara några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

  Blinga till det riktigt ordentligt

  De flesta mobiltelefoner har en ganska ren och tråkig design för att de ska kunna passa alla typer av människor. Detsamma gäller för Samsung Galaxy S5 Mini. Därför finns dessa glitterskal för dig som vill ha bling på mobilen och göra den mer festlig. Glitterskalen finns i alla tänkbara färger — från snygg mörklila, till lyxig guldfärgad! Alla glitterskal är i hårdplast och har små paljetter monterade så att det glittrar riktigt ordentligt i alla ljus. De är dessutom superlätta och adderar ingen extra tyngd till mobiltelefonen!