Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda Galaxy S5 skärmskydd billigt!

Fyndiqs favoriter

Skärmskydd online för bästa skydd! Många är det som är noga med att skydda sin mobiltelefon med mobilskal, vilket säkerligen skyddar mot en smäll i backen – men hur bra skyddad är du mot repor? De är nästan omöjliga att undvika, och om du är lyckligt lottad med en Galaxy S5 är ett skärmskydd någonting du ska investera i snarast möjligt för att skydda den! Smart är du då om du handlar hos oss på Fyndiq, här hittar du massor av skärmskydd billigt och får en snabb leverans.

Tips för ett lyckat köp! Du är ägare av den kanske bästa mobilen, så var nu inte dum och ta det säkra före det osäkra genom att skydda mobilen med skärmskydd! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. 

Ta det säkra för det osäkra! Det finns inga direkt billiga mobiler från Samsung, även fast de alltid är värda varenda krona. För det är ju så att smakar det så kostar det, men har en lagt ut en högre summa på sin mobil är det ju också extra viktigt att man tar hand om den – och undviker saker som repor. Det gör du bäst genom att ha ett bra skärmskydd, och om du väljer att handla det här kan du glädjas över att ha gjort ett riktigt fynd. Här är nämligen priset lågt och utbudet stort, så du kan enkelt klicka hem displayskydd som håller din dyrbara telefon hel.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.