Fynda billiga skal till Apple Watch 38mm online

103 Fynd

Shoppa billigt skal till din Apple Watch 38mm online

Det är en fantastisk liten uppfinning som du nu kan bära runt armen, med funktioner som låter dig göra vanliga saker på ett väldigt smidigt sätt. Men denna smartklocka är värd att skyddas med stor omsorg, oavsett om du använder träningsappen, aktivitetsappen eller ska ta fram boardingkort inför flyg. Hitta det skal som passar dig och din Apple Watch allra bäst här. Vi har varumärken från bland andra iDiwa, Mercury, ItSkins och Spigen — i allt från transparent TPU till svart thin fit. Välkommen in och fynda billiga skal här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp

I vårt utbud av billiga skal är det lätt att fastna för mer än ett, passa på att köpa två så kan du variera utefter dag och outfit! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skal som skydd mot repor och damm

Ett skal till klockan är en bra och billig olycksförsäkring. Denna skyddar nämligen mot fallskador, repor, ovälkommet damm samt annat som vi stöter på i vår vardag. Med skalen på skyddar du din Apple Watch 38mm samtidigt som du ger den ett personligare utseende. Här hos oss finner du billiga skal i alla olika färger och former, i allt från svart silikon, silverfärgad metall till rosa och blå hårdplast — så gör din klocka en tjänst och skydda den med stil! Skynda att fynda!