Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Apple Watch 42mm armband – fynda billigt

630 Fynd

Här kan du fynda billiga armband till din apple wtach. Välj och vraka bland massa olika färger, mönster och material. För dig som inte kan välja har vi även flerpack av olika typer av apple watch. Spana in vårt stora utbud och fynda ditt nya armband för apple watch idag!


Snyggt armband till den smarta klockan

För ett tag sedan släppte Apple sina nya smarta klockor och omedelbart blev de en succé. Något som är häftigt med dessa smarta Apple Watch klockor är att man lätt kan byta armband på dem och man kan köpa hur många armband man vill att välja mellan. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga Apple Watch 42mm armband och man kan välja mellan allt från armband i klassisk design till riktigt färgsprakande och lekfulla armband! Välkommen att fynda online hos oss! För dig som är ute efter fler Apple produkter kan vi även tipsa om våra tillbehör & skal för iPhone. Eller spana in alla våra olika mobilskal & tillbehör.

Tips för ett lyckat köp av apple watch

Tänk på att det bara finns armband till Apple Watch på just den här sidan. Själva klockan går att köpa hos en Apple-återförsäljare! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Magnetiskt armband i spännande färger

Som sagt finns Apple Watch 42mm armband i en mängd olika färger och former på den här sidan. Ett utav de bästa armband som går att köpa här är dock det magnetiska armbandet. Det finns i en mängd olika färger, exempelvis blått och rosa, och sätts på armen med ett unikt magnetfäste. Detta gör att alla kan ha på sig klockan, oavsett storlek på handleden. De magnetiska armbanden finns även i guld, vilket är både snyggt och oerhört klassiskt! Självklart finns även mer traditionella armband som får klockan att se ut som vilket annat armbandsur som helst!