Kundservice

Fynda billiga tillbehör till smartklockor online

32 140 fynd


Filtrera

Fynda tillbehör online till smarta klockan

Den senaste tiden har allt fler gått och skaffat sig så kallade smartklockor. Detta är inte speciellt konstigt med tanke på hur bra och användbara de är. Smartklockorna är som små datorer som man har på armen. För att få ut det mesta av smartklockorna behövs dock en del tillbehör som exempelvis armband och laddare. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga tillbehör till smartklockor, så att ni ska kunna bära era smartklockor på bästa sätt. Skynda att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att köpa tillbehör som passar just den smartklocka som du äger. En laddare till Sony Smartwatch passar exempelvis inte för Apple Watch! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

För att klockan ska fortsätta ticka

En smartklocka fungerar inte med samma mekanik som en vanlig klocka, utan fungerar snarare som en mobiltelefon. Därför behöver den laddas då och då för att kunna fungera. En laddare är en nödvändighet för alla ägare av smartklockor och den kan kopplas antingen till en USB-laddare eller till USB-porten i datorn. En annan nödvändighet för klockägare är att ha ett armband till klockan så att den smidigt kan sättas runt armen. Här finns armband i exempelvis läder men även i andra snygga och hållbara material!