Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga Sony Xperia Arc skal!

Fyndiqs favoriter

Hitta skal till din mobiltelefon online! När du skaffat dig en ny mobiltelefon, eller är väldigt rädd om din gamla, är det viktigt att ha ett bra skydd till den. På så sätt undviker du att missöden blir katastrofer. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga skal till din Sony Xperia Arc & Arc S, så att du ska kunna undvika bucklor och krossade skärmar. Välj mellan skal i en mängd olika färger och utformningar! Välkommen att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Köp flera olika skal som du kan variera mellan. Då lär du aldrig tröttna på din mobil! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj bland en mängd färger! Något som är oerhört bra med skal, förutom att de skyddar mobilen, är att de är lätta att byta ut och sätter en personlig touch på mobilen. Känner du dig färgstark en dag och vill byta ut ditt klassiska svarta skal så kan du enkelt göra det! På den här sidan lär du kunna hitta ett skal i just din favoritfärg, och skalen finns även i olika material. Vill du ha ett följsamt och flexibelt skal väljer du ett av silikon. Vill du istället ha ett riktigt hållbart skal väljer du istället ett i hårdplast. Eller varför inte välja ett i hård gel, så får du alla bra egenskaper?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.