Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga Sony Xperia 5 fodral här

4 080 Fynd

Snygga och billiga Xperia 5 fodral online!

Skydda din telefon med snyggt, specialdesignat och billigt Xperia 5 fodral – här finns massor av olika modeller att välja och vraka bland! Vad sägs om ett plånboksfodral i glittrande guld? Eller du kanske föredrar ett praktiskt flip-case fodral? Kolla in vårt breda utbud och hitta det perfekta fodralet för din Xperia. En designwallet med söta ugglor på är något som kan liva upp även den gråaste dagen, eller hur? Du hittar såklart också Xperia 5 fodral som är mer neutrala i sin design och i sitt utseende – och ibland är det precis ett sådant fodral man vill ha. Välkommen att fynda billiga Xperia 5 fodral redan idag!

Tips för ett lyckat köp!

Du glömmer väl inte att skydda displayen extra väl? Det gör du smidigast genom att alltid ha ett skärmskydd på, och i vår kategori för sådana till just en Xperia 5 finns bara några klick bort. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Vilken sorts Xperia 5 fodral faller dig i smaken?

Bara du har ett fodral på telefonen så är den skyddad, men vilken sorts Xperia 5 fodral vill du hä Här finns både det ena och det andra fodralet att välja mellan. Så ta någon minut till att föreställa dig vilken sorts fodral du tror att du skulle gilla. Kanske ett brunt i fuskläder men som ser ut som lyxigt äkta skinn? Eller du kanske är mer intresserad av silikonfodral? Vi har mjukt fodral i silikon och vi har även hård silikonfodral om det låter mer lockande. Välj precis det Xperia 5 fodral som du fastnar för! Du hittar både enkla fodral md magnetlås, flip fodral och plånboksfodral. Kika igenom utbudet och fynda redan nu!