Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga Xperia X Performance skal

1 994 Fynd

Köp billigt Xperia X Performance skal online hos oss på Fyndiq

Något alla som äger en Xperia X Performance borde investera i är ett ordentligt mobilskydd, men vad ska man då köpå Ett tips från oss på Fyndiq är att satsa på ett billigt Xperia X Performance skal till att börja med — och billiga Xperia X Performance skal hittar du i mängder online här hos oss. Vi har allt från genomskinliga skal till skal med coola mönster och häftiga bilder på. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du andra tillbehör såsom hörlurar eller en extra laddare till din Xperia X Performance? Det hittar du i en kategori några klick bort och frakten är samma oavsett hur många produkter du köper! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Smart med snyggt skal

Det är ett smart drag att köpa sig ett Xperia X Performance skal — det både skyddar telefonen mot repor, sprickor och kantstötningar! Dessutom gör ett skal att din telefon får ett personligare uttryck, speciellt när du väljer skal med ett häftigt mönster. Eller du kanske hellre vill ha ett Sony Xperia X Performance Case Super Slim Clear Silicone Gel Cov i silikon? Med ett sådant kommer du åt både kamera och uttag utan problem och själva skalet är nästintill osynligt — det får din Xperia X Performance att se sprillans ny ut längre! Kika igenom sortimentet och välj det skal som passar din personlighet.