Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga Nexus 7 tillbehör online!

Fyndiqs favoriter

En surfplatta med många tillbehör! Den första surfplattan från Google kom och tog världen med storm, och nästan lika snabbt som den blev omtyckt – kom tillbehören. Ett snyggt Flipcover, en ball skyddsväska, säkert skärmskydd och fodral till surfplattan är vad som behövs för att den ska skyddas på bästa sätt, och vi på Fyndiq är glada över att kunna presentera dessa produkter till ett lågt pris. Välkommen att köpa hem allt vad du önskar till din surfplatta från oss på Fyndiq, här får du nämligen både ett billigt och stort utbud.

Tips för ett lyckat köp! När man har den bästa surfplattan ska man skämma bort den, så se till att vara noggrann när du väljer vilka Nexus 7 tillbehör du köper hem. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

På vift med surfplattan! Många är det som använder sina surfplattor när de är ute och reser, och det är också just då Google Nexus 7 är som bäst. Plattan är det perfekta ressällskapet med en fantastisk 7-tumsskärm, bra batteri och stort lagringsutrymme. Dock ska en vara försiktig när man är på resande fot med sin platta. Den är tunn och ömtålig, och bör skyddas därefter. Välj ut ett snyggt fodral för att vara säker på att din surfplatta håller sig hel även på de mest skakiga resor.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.