Alltid 9kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda allt för Nexus Surfplatta billigt!

Köp allt din surfplatta behöver på nätet! Om du är en av dem som har turen att vara ägare av surfplattan Nexus från Google har du säkerligen många som är upp till öronen avundsjuka. Och inte är väl det konstigt, eftersom Google Nexus är den kanske bästa surfplattan som en kan önska sig. Självklart innebär det också att Nexus surfplattor har en massa roliga tillbehör, och dessa kan du köpa billigt här hos oss på Fyndiq. Kolla igenom vårt stora utbud och klicka hem det du önskar redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Google Nexus tablet 7 är Googles första surfplatta, och har en sjutumsskärm. Skydda den med ett bra skärmskydd, så slipper du oroa dig för att det ska bli sprickor. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Google Nexus 7 tog världen med storm! När Google släppte Nexus 7 gick det verkligen ett sus över världen. Det här är en Android surfplatta som sticker ut, och många är det som drömmer om att ha en egen. En Google surfplatta förtjänar verkligen att kläs i de bästa av tillbehören, så om du inte redan har fyllt din kundvagn med allt från skal till fodral är det verkligen dags nu, för din Nexus surfplatta ska du vara stolt över, och din stolthet visar du med snygga tillbehör!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.