Alltid 9kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Nexus 10 surfplatta tillbehör! Kärleksrelationen mellan Google och deras smartphones och surfplattor fortsätter. Med Samsung Google Nexus 10 är de äntligen i hamn med en riktigt bra surfplatta. För vem kan surfplattor bäst? Kungarna av webben såklart! Och nu behöver alla Nexus 10 fans bra tillbehör till sin surfplatta och det kan vi på Fyndiq hjälpa till med! Här hittar du alla billiga tillbehör till den 10 tums stora surfplattan, allt från snygga läderfodral till en smart skyddsväska hittar ni här. Glöm inte att fynda skärmskydd för att få en extra skyddad surfplatta.

Tips för ett lyckat köp! En Samsung Google Nexus 10 skyddsväska finns med ett roterbart ställ, smart väl? Se till att plocka på dig alla härliga tillbehör innan du klickar i beställ . Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. 

Med fokus på design! Google har gjort det igen, de presenterar snygga plattor och mobiler konstant och eftersom de samarbetar med flera olika producenter inom teknik så får de självklart den ultimata apparaten. Samsung Google Nexus 10 är just ett sådant hopkok av snygg design och kraftfull teknik. Kritiken har uteblivit och rosorna faller över Nexus 10 surfplatta, meningar som den bästa surfplattan jag haft någonsin! kryllar på nätet. Anledningen kan vara den 2560 X 1200 pixel upplösningen i skärmen, eller så är det för att den är otroligt tunn och lätt. Oavsett vad vi älskar med Nexus 10 så är det en helt okomplicerad kärleksaffär.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.