Huawei MediaPad T3 10 Tillbehör

92 Fynd

Huawei MediaPad T3 10 tillbehör

Här hittar du vårt utbud av tillbehör till din Huawei MediaPad T3 10 som gör din användning av surfplattan ännu bättre och säkrare. Välj mellan ett brett urval av skal, fodral och skärmskydd som ökar livslängden på din enhet.

Köp dina Huawei MediaPad T3 10 tillbehör online

I vår webbutik har vi gott om alternativ för dig att välja mellan och vi uppdaterar ständigt utbudet med nya, moderna produkter. De främsta tillbehören till surfplattor från Huawei är olika typer av skydd. Både fodral och skal ger ett bra skydd mot slag, stötar, repor och smuts. Det är en billig investering i jämförelse med att byta hela skärmen efter en olycka.

Fodral med flera funktioner

Bland våra fodral till Huawei MediaPad T3 10 finns det alternativ med varierande funktioner. Du kan välja mellan modeller i material såsom läder och plast. Färgerna varierar mellan klassiskt svart och brunt samt mer färgglada alternativ. Bland funktionerna hittar du exempelvis ställ, vilket underlättar under videosamtal eller när du tittar på film eller serier i surfplattan. Många av fodralen har ett magnetiskt lås som gör att det håller sig stängt även om du lägger ner paddan i väskan.

Tåliga skal i en mängd utföranden

Även skalen vi erbjuder bland våra Huawei MediaPad 13 10 tillbehör finns i en mängd utföranden. Om det främst är barn som använder sig av surfplattan bör du välja ett skal i ett extra tåligt material. Vi har varianter i EVA som tål stötar och som dessutom har ett praktiskt bärhandtag. Här finns också hybridskal i en blandning av gummi och plast som är extra stöttåligt, samt som har ett ben på baksidan som du kan fälla ut för att den ska kunna stå.

Vi tillhandahåller även slimmade skal som du knappt märker av. Du kan också välja ett transparent alternativ för att behålla surfplattans design som den är.

Skydda skärmen med högkvalitativa skärmskydd

Skärmen är det som oftast går sönder på en mobil och surfplatta, varför det är viktigt att den skyddas ordentligt. Här hittar du skyddsglas som är tillverkade av härdat glas för en bra hållbarhet. När de sitter på märker du inte av det utan touch-funktionen fungerar precis lika bra som utan skyddet.