Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Huawei MediaPad T5 10 Tillbehör

33 Fynd

Huawei MediaPad T5 10 tillbehör

Oavsett om du precis köpt en ny surfplatta eller om du vill uppgradera tillbehören till din gamla hittar du vad du behöver hos oss. I vårt breda sortiment av tillbehör hittar du fodral i alla möjliga stilar med funktioner som underlättar i vardagen. Du kan dessutom hitta riktigt bra skärmskydd i vårt utbud av Huawei MediaPad T5 10 tillbehör.

Skärmskydd - ett måste i dagens samhälle

Det första de allra flesta köper till en ny surfplatta är ett skärmskydd. Ett skärmskydd förlänger livslängden på skärmen och kan fungera som en billig försäkring. I vårt breda utbud av skärmskydd hittar du skydd i form av härdat glas och skyddsfilm. Vad som är bäst är helt upp till dig själv. Fundera över hur du använder din surfplatta i vardagen och vad du vill få ut av skärmskyddet innan du väljer material.

Fodral eller skal - vilket är bäst?

När det kommer till skal eller fodral är det egentligen en smaksak. I vårt sortiment av Huawei MediaPad T5 10 tillbehör hittar du vad du behöver till din surfplatta. Vi erbjuder dessutom flera olika stilar för att du ska kunna hitta något som passar din personlighet.

Fodral med stil som skyddar

De fodral du hittar i vårt utbud av tillbehör är alla av god kvalitet. Du hittar lätt enkla fodral som skyddar surfplattan runtom, så länge som du inte använder den. I vårt breda sortiment hittar du alltifrån stilrena enfärgade fodral till roliga fodral med tryck. Oavsett om du behöver ett fodral till arbetet eller ett fodral till den yngre generationen hittar du det hos oss. De flesta fodral vi erbjuder har dessutom ett smart ställ till surfplattan. Stället kan du använda när du ser på film, serier eller en video.

Skal med smarta funktioner

Ett skal skyddar inte surfplattan lika effektivt som ett fodral. Med det sagt erbjuder vi endast fodral som klarar av stötar och smällar. Förutom att skalet skyddar surfplattan om du skulle råka hantera den vårdslöst, skyddar det dessutom mot repor på baksidan och kanterna. I vårt utbud av skal kan du hitta produkter med smarta funktioner så som ställ till surfplattan.