Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga herr solglasögon online!

Fynda billiga solglasögon herr online hos oss på Fyndiq! Snygga shades är det många killar som gillar, och billiga herr solglasögon shoppar du online här hos oss på Fyndiq. Vi har samlat ett brett utbud av solglasögon från många olika varumärket och några som du hittar brillor från är J.Lindeberg, Guess och Roberto Cavalli. Du hittar även en rad andra tillverkare så allt du behöver göra är att välja ut vilka herr solglasögon du tycker bäst om och lägga i din varukorg — välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Olika glas i solglasögonen ger inte bara olika ljus utan har även olika funktioner, läs produktbeskrivningen för att lära dig mer om de brillor du väljer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Herr solglasögon för alla! Vi på Fyndiq lever efter principen att man inte kan ha för många solglasögon i sin ägo och förstår att fler än vi känner på detta sätt. Därför kan du känna dig trygg med att du alltid kan hitta nya solglasögon i herrmodell här i denna kategori, för vi fyller på med nya shades nästan dagligen. Hittar du inte de bågar du letade efter idag kan de mycket väl finnas här imorgon! Välj och vraka bland Wayfarer-modeller, ray ban solglasögon och modeller i biker stil, vi har något för alla!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.