Kundservice

Fynda billiga Rockabilly klänningar

42 Fynd

Filtrera

Underbara Rockabilly klänningar för retrofantasten

Sugen på att uppgradera garderoben med en sjysst Rockabilly klänning? Dessa 50 tals kläder växer alltmer i popularitet. Återupplev rocknroll eran och det glada 50 talet med en epokinspirerad klänning med tillhörande underkjol. Fynda smidigt och billigt hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Ibland skiljer sig storleken på våra Rockabilly klänningar från vanliga måttsstorlekarna. Detta har vi på Fyndiq avhjälpt med en storlekstabell, smygtitta gärna i den och mät dig själv innan du beställer! Underkjolarna kommer i olika längder, så dubbelkolla att du beställer rätt längd som passar din klänning. Glada och färggranna 50 tals klänningar ger liv åt den mest grådaskiga garderoben men om du är ovan att bära mycket färg kan det vara bra att välja en som du vet att du kommer känna dig bekväm med. Annars blir det lätt så att klänningen får hänga kvar på galgen i garderoben, vilket vore hemskt synd!Om det av någon anledning blir fel, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Inspireras och fynda nu

Vem minns inte den sprudlande andan Grease förmedlade med alla underbara Rockabilly kläder och spektakulära frisyrer? Skapa din egen Olivia Newton Jones- look med en vacker polka dot klänning, eller kanske du känner för en rockigare attityd? Goth — inspirerade underkjolar och klänningar skapar en kvinnlig, flirty look, som passar till så många tillfällen! Hitta plagget som passar till din personlighet. Kanske något blommigt & prickigt! Ja bara mixa matcha med olika toppar och frisyrer och ta del av allt vad 50 talet har att erbjuda idag!