Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda en Digital Klocka billigt!

Fyndiqs favoriter

Billiga klockor för alla smaker! En av de vanligaste accessoarerna som nästan alla, oavsett ålder eller stil, har på sig är en klocka. De finns i otroligt många olika utföranden och det finns en klocka som passar varje stil. De digitala klockorna är lätta att läsa av snabbt, perfekt för den som är i farten. Här hittar du alla former av armbandsur du kan tänka dig, en stor leverantör inom digitala klockor är just Casio! Är du den som vill ha en lite klassisk look med en vattentät sportklocka, eller är du kanske någon som vill ha en häftig klocka i metall med ett futuristiskt sätt att visa tiden? Oavsett vad så hittar du det online här hos Fyndiq.

Tips för ett lyckat köp! En digital klocka ska passa både din stil och din livsstil, så hitta ett som passar just dig. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Digitalt för den stilmedvetne! Klockor kan matcha eller byta av din klädsel, med alla de olika färger du hittar här kan du själv välja din stil. Vill du stå ut lite extra från mängden föreslår vi en klocka som visar tiden binärt, eller varför inte en pixelklocka som garanterat kommer dra folks blickar till dig! Silikon, plast, metall, här hittar du damklockor och herrklockor i olika material. Du kommer inte bara alltid veta vad klockan är, du kommer samtidigt förhöja din stil otroligt mycket med det armbandsur du bär!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.