Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga fickur online!

Fyndiqs favoriter

Klockrent utbud av fickur! Det kan inte bli mer rätt än att vara klockren och att vara en klocka. Här på Fyndiq har vi samlat ett klockrent utbud av billiga fickur som både visar vad den stora visaren står på samt är en snygg accessoar. Välj och vraka bland allt från gamla fickur som har en antik design, fickur i guld eller silver eller varför inte slå till på ett fickur med läderetui? Hos oss kommer det dagligen in nya varor så saknar du något kan vi mycket möjligt ha det inne i morgon.

Tips för ett lyckat köp! Liksom andra ur är fickur delikata små tingestar så se till att du vet vad du gör innan du börjar experimentera med innandömet! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fickur är en fin accessoar! Inte nog med att fickur visar tiden, så är de även en symbol för status och makt – i alla fall var det så förr. Men man kommer inte ifrån att man får det där lilla extra med ett litet fickur i guld, koppar eller varför inte ett fickur i silver? För den som tänker på säkerheten finns fickur med läderetui att tryggt förvara klockan i. Letar du efter en sjuksköterskeklocka? Det har vi här med, och välj fritt bland våra olika monster för att få en klocka som passar just dig.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.