Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga fickur online

60 Fynd

Klockrent utbud av fickur

Det kan inte bli mer rätt än att vara klockren och att vara en klocka. Här på Fyndiq har vi samlat ett klockrent utbud av billiga fickur som både visar vad den stora visaren står på samt är en snygg accessoar. Välj och vraka bland allt från gamla fickur som har en antik design, fickur i guld eller silver eller varför inte slå till på ett fickur med läderetui? Hos oss kommer det dagligen in nya varor så saknar du något kan vi mycket möjligt ha det inne i morgon.

Tips för ett lyckat köp

Liksom andra ur är fickur delikata små tingestar så se till att du vet vad du gör innan du börjar experimentera med innandömet! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fickur är en fin accessoar

Inte nog med att fickur visar tiden, så är de även en symbol för status och makt — i alla fall var det så förr. Men man kommer inte ifrån att man får det där lilla extra med ett litet fickur i guld, koppar eller varför inte ett fickur i silver? För den som tänker på säkerheten finns fickur med läderetui att tryggt förvara klockan i. Letar du efter en sjuksköterskeklockä Det har vi här med, och välj fritt bland våra olika monster för att få en klocka som passar just dig.