Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda klockhalsband billigt online!

En klocka runt halsen! Halsband brukar komma i de klassiska silverkedjorna och med hänge, men nu kan du fynda halsband med klocka på! Ett klockhalsband helt enkelt! Hos oss på Fyndiq hittar du ett stort utbud av vackra klockhalsband med olika motiv. Här hittar du allt från drakar och Betty Boop till en mer enkel hjärtformad klocka. Allt för att du ska kunna hålla tider samtidigt som smycket också är vackert. Alla vackra klockhalsband finner du billigt hos oss och oroa er inte för frakten, den är lika billig även om du tar flera klockor!

Tips för ett lyckat köp! Läs beskrivningarna noga så att du inte får hem ett smycke i brons när du trodde det var silver etc. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett vackert fickur! Du kan bära det som ett halsband eller om du vill fästa kedjan i jackfickan och ha det som ett klassiskt fickur istället? Det är ditt val och nu när du kan välja mellan alla vackra fickur halsband så är det också enkelt att byta klocka. Det kan vara ett klockhalsband ena dagen och ett fickur en annan. Ett tips är att köpa ett hängur med ugglemotiv, ugglorna har tagit över modeindustrin och du kan hitta alla möjliga halsband med en uggla i brons, så varför inte ta en som också är en klocka?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.