Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda handsmycken billigt!

Köp handsmycken billigt online från oss på Fyndiq! Någonting som blivit allt mer populärt är att även smycka sina händer med handsmycken. Därför har vi på Fyndiq samlat massor av billiga handsmycken här hos oss i olika stilar för dig att smycka dig med! Vad sägs om ett gotiskinspirerat handsmycke i läcker svart spets? Eller ett i silver med kristallstrass? Kolla igenom vårt breda sortiment och välj de utsmyckningar som passar dina händer allra bäst – välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du fler smycken att addera till din kollektion där hemma? I våra andra kategorier hittar du massor av olika örhängen, armband, halsband, ringar och vackra berlocker – och en massa annat också i smyckesväg såklart! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Visa din stil med rätt utsmyckning! Det finns massor av olika sätt som vi kan visa vår fantastiska personlighet på, så varför inte göra det genom dina smycken? Ett bohemiskt handsmycke, vid namn Summer Boho i guldfärgad metall med turkosa stenar på, kanske är vad som gör pricken över i:et? Eller du kanske föredrar den här typen av smycken i andra material? Här hittar du handsmycken både i läder, fuskläder, olika textilier och i olika metaller – så välj det smycke för handen du gillar mest och som är i det material som du föredrar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.