Fri frakt över 299 kr

Fri frakt över 299 kr

Fynda billiga nitarmband

144 Fynd

Fynda coola nitarmband billigt online hos oss på Fyndiq

Vad kan bli coolare än att ha nitar, spikar och taggar på armarnä Ingenting tycker vi på Fyndiq. En mix av läder, mocka och metall tillsammans med nitar av olika slag fixar den tuffaste looken du kan tänka dig. Därför hittar du här ett stort utbud med nitarmband att fynda bland! Välj ut de armband som just du tycker passar bäst och bli den med de tuffaste armbanden i stan — välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att nitarmbanden finns i många olika material. Dubbelkolla därför en extra gång i produktbeskrivningen för att vara säker på att du klickar hem armbandet med just det materialet du tänkt dig. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Armband som passar oavsett storlek på armen

Nitarmbanden finns i många olika modeller där de flesta i läder fästs på armen med hjälp av olika knappar på baksidan. Knappar som sitter med olika avstånd möjliggör att man kan justera storleken på armbandet. Därför är det stor chans att alla armband passar alla armar, oavsett storlek! Andra modeller med resår har ingen öppning alls men är töjbara och armbanden med kedja har oftast ett klassiskt armbandsknäppe där man själv väljer storleken. Nitarmbanden passar med andra ord alla, oberoende på vilken storlek man behöver!