Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda elastiskt armband billigt

203 Fynd

Fynda elastiskt armband billigt online här hos oss på Fyndiq

Tröttnat på jobbiga spännen, magneter och annat när du ska bära smycken på armen? Då har du kommit till helt rätt sida! Vi på Fyndiq har nämligen samlat massor av billiga elastiska armband här för dig att fynda bland och du hittar smyckena i massor av olika material! Vad sägs om ett tygarmband med text på? Eller du kanske letade efter ett tattoo armband i plast? Kolla igenom vårt stora urval och hitta ett elastiskt armband som faller dig i smaken!

Tips för ett lyckat köp

Det fina med töjbara armband är att du inte behöver fundera över storleken överdrivet mycket då ett mindre kan träs över de flesta händer och passa fin fint! Men tänk på att kolla i alla fall så att du inte råkar beställa ett som är för stort så att du riskerar att tappa ditt elastiska armband! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Töjbara armband passar alla

Ett töjbart armband i plast, silikon, tyg eller annat material passar de allra flesta handleder, men tänk på att alltid kolla storleken på armbandet i alla fall. Det är nämligen alltid bättre att välja ett lite mindre än ett som är lite större eftersom att elasticiteten släpper en aning med tiden vilket gör armbandet större — och om du då köpt ett som var lite stort från början är risken att ditt töjbara band faller av från handleden.