Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Berlocker & Hängen

Köp billiga berlocker & hängen för personligare smycken! Välj och vraka bland tusentals billiga berlocker! Hos Fyndiq hittar du hänget som hjälper dig att skapa personliga smycken! Passa på att fynda berlocker med budskap och texter eller motiv som skor och söta rosetter!

Tips när du köper berlocker! Något som kan vara bra att ha i åtanke när du köper berlocker på nätet är storleken så du vet hur det ser ut på ditt smycke. I de flesta annonser hittar du bredd och längd angivet i mm eller cm. Tänk även på att vissa hängen kommer i flerpack, så dubbelkolla kvantiteten! Det kan även vara värt att kontrollera hur berlockens baksida ser ut, vilket ofta står angivet i annonsen. Om det av någon anledning inte blir som du tänkt dig, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Inspireras och fynda nu! Att göra ett smycke personligt är både enklare och billigare än du tror! Se till att du får unika smycken genom att pimpa dem med handplockade detaljer - skapa ditt eget berlock armband eller pryd ditt halssmycke med ett fint hänge! Hos oss hittar du med säkerhet något fint som beskriver dig som person eller saker du gillar! Ett tips är att skapa ett tema för smycket du vill göra personligt, vare sig det är en arm- eller fotlänk. Det kan vara allt från färgtema till motiv med bokstäver , rosetter, eller andra hängen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.