Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billigt herrhalsband online!

Köp ett snyggt halsband till honom online! Att även killar använder smycken är ingen nyhet, men det kan vara svårt att hitta snygga herrsmycken för män i vimlet av tjejsaker. Och just därför har vi på Fyndiq valt att samla ett stort sortiment av billiga halsband för honom att välja bland här hos oss på nätet. Kanske är det en stilig och stilren halskedja i rostfritt stål du letar efter? Eller kanske föredrar du guldpläterade halsband? Kika igenom sortimentet och välj ut dina favorithalsband. Vi tror nog att du kommer att fastna för många!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du fler smycken till honom eller henne? Hos oss på Fyndiq hittar du allt från ringar och armband till snygga klockor och andra accessoarer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Varför ska man bära halsband? Ett halsband säger något om vem du är, så varför inte välja ett som passar dig och din personlighet? Kanske föredrar du herrhalsband i äkta silver eller i äkta guld? Eller vill du kanske bara ha ett snyggt halsband med hänge i rostfritt stål? Hos oss hittar du allt från enkla kedjor till halsband med snygga hängen såsom kors, vingar och militärhalsband samt mycket mer. Så om det är ett snyggt halsband du söker kan du nog hitta det här hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.