Fynda billiga kroppssmycken online

1 228 Fynd

Pynta din kropp med snygga smycken

Ringar, örhängen och halsband i all ära, men smyckestrenderna har tagit steget längre och nu pyntar vi hela kroppen med våra älskade smycken. Att hänga en kedja längs med benet eller magen har aldrig varit hetare! Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga kroppssmycken i både guld och silver! För den som är ute efter det där lilla extra har vissa av smyckena även fina berlocker och pärlor! Välkommen att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Vi har en mängd olika smycken hos oss. Välj mellan ringar, armband, halsband, örhängen och mycket mer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Smycka dig som kändisarna

Kroppssmyckena fick sitt rejäla uppsving i och med att en rad olika kändisar bar dem. Bland annat bar Beyoncé en kroppskedja på ett antal bilder för ett tag sedan, och just den typen av kedja hittar du i vårt utbud. Kedjorna har små guldplattor, varav en hamnar i navelhöjd och ser lite ut som en navelpiercing. Den här kedjan ser alltså bäst ut på huden, och de flesta av kroppssmyckena får gärna bäras direkt på huden när man exempelvis befinner sig på stranden! Den som inte vill ha något hängande på kroppen kan istället köpa smyckestatueringar som även de finns på den här sidan i mängder av olika varianter!