Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga strumpor online!

Shoppa unisex strumpor online här! En strumpa hit, och en strumpa dit och sedan slank de bort i tvätten. Ja, strumpor har en förmåga att försvinna eller att någon annan i hushållet blir ny ägare. För att undvika detta krävs det ett stort och bra lager hemma, och här på Fyndiq har du goda chanser att fylla på ditt strumpförråd. Här finns massor av billiga strumpor, och du kan välja mellan allt från tunna sommarstrumpor till kraftfullare material för kyligare tider. Är ni fler i samma bostad kan det vara bra att handla strumpor i olika färger, så blir det enklare att hålla koll på om strumporna är ute och semestrar på någon annans fot.

Tips för ett lyckat köp! Våra strumpor kommer i olika storlekar. Se därför till att du har rätt storlek så att det blir ett så bra köp som möjligt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Torktumlaren tar alla strumpor! Att torktumlaren sväljer alla ens strumpor är vida känt. Men kanske bör vi växa upp och tänka att eftersom jultomten inte finns på riktigt så finns det heller inget torktumlarmonster som äter upp ena strumpan av ett par. För att undvika det imaginära monstret i tumlaren kan du köpa både strumpor av hög kvalitet av bambu, strumpor i bomull och ta det säkra före det osäkra genom att klicka hem ett 12-pack strumpor.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.