Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda kuvertväska billigt online!

Köp din kuvertväska här! Att vandra runt med rätt väska över axeln eller under armen är verkligen pricken över i:et när det kommer till att få till en outfit man kan vara stolt över. Här på Fyndiq har vi plockat ihop mängder av olika kuvertväskor för att du så enkelt som möjligt ska kunna finna den där perfekta väskan för vardagen eller festen. Välj mellan en billig kuvertväska med axelband, en clutchväska i skinn eller en kuvertväska i svart med nitar som verkligen tuffar till din stil. Att handla väskor online är kul, och när du handlar här där det både är billigt och med bra frakt så blir det ännu roligare. Det är vår tanke med det hela.

Tips för ett lyckat köp! Då det både finns en vardag och en helg så kan det vara kul att passa på och handla två väskor för olika tillfällen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Färg, form och material! Med ett stort utbud kommer stora valmöjligheter. Därför har vi allt från skinnväskor i svart, beige och andra färgglada färger, men självklart har vi även veganska alternativ i konstläder. Glöm inte att studera detaljerna på väskan då det kan vara dem som blir det avgörande mellan ett köp eller inte. Om du tittar riktigt noga kan du finna kuvertväska med dödskalle på som spänne eller med andra fina gulddetaljer.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.