Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Kökskläder

37 Fynd

Arbetskläder för kök

Fyndig erbjuder ett stort urval av kläder för dig som arbetar i ett kök. Du som arbetar i kök vet att kökskläder behöver tåla hårda tag och dessutom vara sköna att jobba i. Hos oss hittar du bland annat förkläden, köksrockar, arbetsbyxor och kockmössor.

kockmössor

Du som arbetar i ett kök vet hur viktigt det är med en kockmössa som sitter på plast under arbetsdagen. Det är viktigt att den sitter ordentligt på huvudet av hygieniska skäl. Däremot får den inte klämma på huvudet eller vara för varm att jobba i. Hos oss hittar du massor av olika huvudbonader, vi har vanliga kockmössor i olika färger, modeller och storlekar. Föredrar du vanliga kökshattar eller knytbara bandanas har vi det också. Våra arbetsmössar och hattar kan användas av både amatörkockar och proffs. För dig som ska ha mössan i ett större kök så välj en av våra mössor som tål industritvätt. Är du hemmakock kanske det räcker med en mössa som går att tvätta i 60 grader.

Kökskläder

Här hittar du ett massor av olika kökskläder till riktigt bra priser. Behovet av arbetskläder för att jobba i ett kök variera så klart. Letar du efter en så kallad chef rock så har vi flera olika storlekar och modeller för både damer och herrar. Våra chefrockar finns med både långa och korta ärmar och i både svart och vitt. Vi har också byxor av olika modeller och material. I vårt sortiment hittar du bekväma arbetsbyxor, en del med elastisk midja och stretchigt material för bästa komfort. Våra arbetskläder är slitstarka och tål att tvättas i höga temperaturer. Beställ hos oss så har du fri frakt och snabba leveranser.

Förkläden

Hos Fyndiq hittar du förkläden för alla. Vi har ett brett utbud av förkläden i olika material och färger. Kanske behöver du bara underkläde från midjan och neråt, kolla in vårt breda utbud, tänk också på om du vill ha med eller utan ficka på förklädet. Våra förkläden är slitstarka och tål att bli tvättade i höga temperaturer. Hos Fyndiq handlar du säkert till låga priser. Dessutom har vi fri frakt och snabba leveranser.