Kundservice

Elscootrar

1 758 Fynd

En av de hetaste sätten att ta sig runt idag är på en elscooter! Flyg genom stan till jobbet, skolan eller affären med denna pryl. Här på Fyndiq hittar du olika typer av elscootrar och även alla sorters viktiga tillbehör!


Viktigt att veta om en elsparkcykel

Att åka elsparkcykel är ett roligt sätt att ta sig runt på. Du kan åka i din egen takt, få lite frisk luft och utforska mer av din egen stad genom att åka nya rutter varje dag. För att åka säkert och ha kul finns det vissa saker du bör ha i åtanke, och även vissa saker att tänka på innan du köper en elsparkcykel!

Elsparkcyklar kan vara tunga och stora - tänk på att köpa en som inte är för tung för just dig. Du vill inte att det ska bli för jobbigt eller svårt att ta runt varje dag!

Det är också viktigt att veta var du får åka på din elsparkcykel. Beroende på topphastighet, hjultyp och område finns det olika regler och lagar som styr. Ett tips är att helst åka på grusväg endast med luftfyllda, större hjul.


Innan du köper en elsparkcykel, tänk på hur ofta du kommer att använda den! Kommer du att använda den varje dag till och från jobbet? Eller tänker du använda den bara på helger för att hälsa på kompisar? Om den ska användas dagligen som din huvudsakliga transportmedel är det värt att investera i en dyrare modell som är utrustad med ett större batteri och en bättre motor. Å andra sidan, om den ska användas då och då, kan du kanske prova en modell som har mindre batterikapacitet och en mindre kraftfull motor.

Elscooter tillbehör

Tillbehören är viktiga! Kom ihåg hjälmen när du åker på din elscooter - det är alltid smart att åka säkert. En mobilhållare kan också vara en smart investering om du använder GPS så att du kan fokusera lättare på vart du ska åka. En bärväska med hjul kan också vara ett bra köp. Oavsett om du behöver nya däck, krocksäkerhet eller reflexklistermärken till din elscooter kan du hitta alla tillbehör och reservdelar du behöver på Fyndiq! Tänker du på en elcykel istället? Det har vi också! Välkommen att fynda!