Fri frakt över 299 kr

Fri frakt över 299 kr

Fynda billiga drag med grodor online

1 Fynd

Bra utbud av grodor som drag online finner du här

Många är vi som gör som Per Gessle när det kommer till att fiska: vi går ut och så tar vi en tyst minut för att andas ut. För att både kunna andas ut och få napp är det viktigt med bra fiskeredskap, och här på Fyndiq har vi allt du kan drömma om. Just på denna sida finner du ett stort utbud av billiga drag med grodor. Allt från drive frog och BronzeEye frog till frenzy groda. Välj och vraka och tänk på att oavsett hur mycket du handlar så blir fraktkostnaderna inte dyrare.

Tips för ett lyckat köp

En bra fiskerunda kräver sina redskap, så ta en titt på hela vårt fiskeutbud innan du beger dig ut för att fånga en tyst minut. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Grodimitationer med groddrag

Visst är det kul att fiskä Speciellt när man gör det med rätt drag, anpassat till det fiske man är ute efter. Är man ute efter ytfiske och vill ge ifrån sig långa kast är det perfekt att använda sig av drag med groda. Perfekt även om man vill fiska i vass eller där det ligger alger eller näckrosor där dragen inte fastnar. Kroken göms inne i grodan och eftersom den är mjuk kommer kroken fram när fisken nappat.