Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 513 att välja bland!

Fynda billiga drag med grodor online!

Bra utbud av grodor som drag online finner du här! Många är vi som gör som Per Gessle när det kommer till att fiska: vi går ut och så tar vi en tyst minut för att andas ut. För att både kunna andas ut och få napp är det viktigt med bra fiskeredskap, och här på Fyndiq har vi allt du kan drömma om. Just på denna sida finner du ett stort utbud av billiga drag med grodor. Allt från drive frog och BronzeEye frog till frenzy groda. Välj och vraka och tänk på att oavsett hur mycket du handlar så blir fraktkostnaderna inte dyrare.

Tips för ett lyckat köp! En bra fiskerunda kräver sina redskap, så ta en titt på hela vårt fiskeutbud innan du beger dig ut för att fånga en tyst minut. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Grodimitationer med groddrag! Visst är det kul att fiska? Speciellt när man gör det med rätt drag, anpassat till det fiske man är ute efter. Är man ute efter ytfiske och vill ge ifrån sig långa kast är det perfekt att använda sig av drag med groda. Perfekt även om man vill fiska i vass eller där det ligger alger eller näckrosor där dragen inte fastnar. Kroken göms inne i grodan och eftersom den är mjuk kommer kroken fram när fisken nappat.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.