Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Tillbehör för fiskedrag & beten billigt online! Rätt fiskedrag är viktigt för att fiskelyckan ska bli just lycklig. Annars finns det en risk att man lämnar båten med endast masken kvar på kroken. Vad som också är viktigt när det kommer till fiske är att ha rätt tillbehör till fiskedraget och betet. Och det är just vad du hittar på denna sida. Kika igenom vårt stora utbud som innehåller allt från fiskeflöten till tafsset, och klicka hem allt du önskar. Du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp! Hos oss är frakten densamma oavsett hur mycket du beställer, du kan alltså tjäna på att köpa flera fisketillbehör på en gång. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tillbehören minst lika viktiga vid fiske! Billiga fiske drag är ingenting du hittar under denna kategori, det finner du ett klick bort. Däremot hittar du alla tillbehör till drag som du kan behöva här. Till exempel kan du hitta flötesstopp, tafsar för när du ska fiska gädda, vassa 3-krokar som exempelvis passar perfekt som stingerkrok på jiggarna och så vidare. Vårt utbud är stort och våra priser låga. Glöm aldrig att alla delar är viktiga när det kommer till fiske, det spelar ju ingen roll om du har det senaste fiskespöet och bästa fiskedraget om du saknar det som länkar dessa samman. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.