Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Bra utbud av flugfisk online finner du här! När man blundar och tänker på fiske så ser man lätt sig själv i en båt, vid en vass med ett spö sittandes och vänta. Men det är inte alls den korrekta bilden när det kommer till flugfiske. Med flugfiske står man i vattnet och med precision och stor träning bakom sig slänger man gång på gång iväg flugan så att den nuddar ytan. Och förhoppningsvis nappar också en fisk på betet. Förutom färdigheter krävs det bra fiskeflugor, och detta finner du här hos oss på Fyndiq. Allt från billiga torrflugor och våtflugor till streamer. Man ska välja flugor beroende på vilken fisk man vill locka och vad man känner mest för att använda.

Tips för ett lyckat köp! Bra fiskeutrustning kräver sin variation, så kolla in hela vårt utbud av fiskeprodukter innan du går vidare till utcheckning. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mängder av olika flugor för fiske! Att flugfiska är en vacker konst som kräver en del tålamod. Det gäller att ha rätt fluga på kroken som fisken är intresserad av och att slå i vattnet perfekt. Beroende på om man vill fiska regnbåge, harr eller havsöring finns det olika flugor. För lax rekommenderas tubflugor och nymf. Attracktorfluga kan också alltid vara bra att ha i fiskelådan. Men självklart är det alltid bäst att ha en så stor variation som möjligt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.