Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga liggunderlag online!

Köp billigt liggunderlag online hos Fyndiq! Ska du ut i naturen och bo i tält eller kanske övernatta hos en vän? Då kan det vara en god idé att ta med dig ett liggunderlag eller en luftmadrass att sova mjuk på! Och det är precis vad du hittar i denna kategori. Vi har nämligen samlat ett brett utbud av billiga liggunderlag såväl som billiga luftmadrasser som passar både inomhus och utomhus — så kika igenom sortimentet och välj ut just den sovmadrass som passar bäst för dig och dina behov! Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du även tält, gummistövlar och andra campingtillbehör? Det hittar du självklart också hos oss på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Liggunderlag eller luftmadrass? När det kommer till sömn så ska man sova bekvämt, och det även när man är ute och lever friluftsliv! Just därför är det smart att ha med sig ett liggunderlag eller en riktig luftmadrass på campingturen — för då sover man garanterat mycket bättre än vad man skulle göra om man ligger direkt på backen! Och vill du verkligen lyxa till det ordentlig, då ska du ta med dig en hopfällbar campingsäng från Outwell Laguna Hills! Eller du kanske föredrar just ett vanligt liggunderlag? Här finns både liggunderlag och luftmadrasser från såväl Fjällmark som Trespass och Jack Wolfskin Wolfmat!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.