Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga skor för friluftsliv här

Köp skor för friluftsliv billigt online hos oss på Fyndiq! Gillar du att vara ute i skog och mark? Då vet du också hur viktigt det är att ha ordentligt på fötterna. Här har vi på Fyndiq samlat massor av billiga skor för friluftsliv att fynda bland — både till han, hon och hen. Vilka skor behöver du? Vi har både kängor för vandring, sportiga boots och rejäla vinterskor. Kolla igenom utbudet av skor för friluftsliv och utomhushäng för att hitta de dojor som passar dig allra bäst!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter andra skor såsom finskor, inneskor eller tofflor? Det har erbjuder vi såklart också, men i denna kategori finns bara skor anpassade för sport och utomhusbruk! Använd sökrutan för att snabbt få fram de skor du letar efter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kängor eller hikingboots? Något som är viktigt när man ska vara ute i naturen är att ha skor anpassade för terrängen. Ska du bestiga ett berg ska du ha en sorts skor och ska du ut och campa med familjen behöver du kanske inte ett par som är lika avancerade. Här finns skor för friluftsliv och alla andra tillfällen du befinner dig ute på vift i grönskan. Du hittar skor från Caterpillar, Nike, Timberland och New Balance samt många, många fler varumärken. Här finns skor för friluftsliv som passar alla helt enkelt!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.