Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig termos & flaska online!

Underlätta ditt liv på språng! Visst kan det vara härligt med en helg av att bara vara hemma, men minst lika härligt är det att då och då lämna hemmet och ge sig ut på äventyr. Det gör alltid livet lite härligare, och med bra förberedelser så brukar det dessutom vara riktigt smidigt. Därför kan du hitta massor av termosar och flaskor här hos oss på Fyndiq, och riktigt billigt dessutom, för att helt enkelt underlätta ditt friluftsliv. Så oavsett om du är ute efter en ståltermos, barntermos eller en vikbar flaska så hittar du det här hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Olika tillfällen kräver olika termosar, en kaffetermos är till exempel ett måste när du ska på picknick! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Termosmugg eller vattenflaska? Du måste såklart inte åka ut i skogen för att få köpa en termos eller flaska, utan de passar lika bra när du är på väg till jobbet. Då är det dock vanligare att man väljer en termosmugg eller en termoskopp, de passar nämligen perfekt för en bussresa eller promenad. Är du en av alla dem som snabbt behöver en kopp kaffe för att komma igång på morgonen? Då är en termosmugg det perfekta valet! Annars kan du hålla dig till en vattenflaska, det är minst lika bra.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.