Kundservice

Fynda billig termos & flaska online

4 362 fynd


Filtrera

Underlätta ditt liv på språng

Visst kan det vara härligt med en helg av att bara vara hemma, men minst lika härligt är det att då och då lämna hemmet och ge sig ut på äventyr. Det gör alltid livet lite härligare, och med bra förberedelser så brukar det dessutom vara riktigt smidigt. Därför kan du hitta massor av termosar och flaskor här hos oss på Fyndiq, och riktigt billigt dessutom, för att helt enkelt underlätta ditt friluftsliv. Så oavsett om du är ute efter en ståltermos, barntermos eller en vikbar flaska så hittar du det här hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Olika tillfällen kräver olika termosar, en kaffetermos är till exempel ett måste när du ska på picknick! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Termosmugg eller vattenflaskä

Du måste såklart inte åka ut i skogen för att få köpa en termos eller flaska, utan de passar lika bra när du är på väg till jobbet. Då är det dock vanligare att man väljer en termosmugg eller en termoskopp, de passar nämligen perfekt för en bussresa eller promenad. Är du en av alla dem som snabbt behöver en kopp kaffe för att komma igång på morgonen? Då är en termosmugg det perfekta valet! Annars kan du hålla dig till en vattenflaska, det är minst lika bra.