Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig akvariedekoration på nätet

Här finner du akvarieväxter online! Att ha ett akvarium kan ibland kännas som ett större ansvar än att ha en katt. För det är inte bara att lägga ner en fisk i en skål och sedan beundra dag ut och dag in. Det krävs underhåll och matning, och på just denna sida finner du vårt utbud av billig dekoration för akvarium. Det är nästintill magi hur mycket lite konstväxter kan göra! Här har vi allt från röda red ludwigia akvarieväxter till lång- och kort konstväxt – allt för att passa olika smaker och akvarium. Vi får även in nya produkter dagligen så håll ögonen öppna om du är ute efter något som vi nu inte har, men kan tänkas få in.

Tips för ett lyckat köp! Vår dekoration i akvarium finns i olika former och storlekar, så kolla hur lång en växt är så du inte behöver kapa den på hälften! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Naturliga revirområden. Dekorationsväxter för akvarium är inte bara till för att det ska bli fint. De röda eller gröna plastväxterna fyller även funktionen som revirområde för fiskarna och man får naturliga områden som är till för lek och viloplats. Alltså bör du inte snåla in på att göra det beboeligt för dina små husdjur. Plastväxter är även enkla att ta hand om så du behöver inte oroa dig för att sköta om växterna, fokusera mer på att ge fiskarna mat och byta ut vattnet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.