Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga tillbehör till akvarium online!

Det finaste akvariet med billiga tillbehör online! Akvarietrenden är påtaglig och nu vill vi ha tropiska fiskar i skimrande färger igen – med rätt tillbehör så som billig foderautomat och vattentät led lampa samt konstväxter blir akvariet både levande och sagolikt. Låt din glimmande guppy simma i en ren och trivsam miljö tillsammans med andra fredliga fiskar – och kanske en och annan liten groda! Vare sig du vill mäta temperaturen eller mata dina fiskar på exakt tidslag kan du hitta det här. Välkommen att fynda belysning, dekoration och rengöring online här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att olika fiskar trivs i olika miljöer så läs gärna på vad för fisk du tänker skaffa och anpassa ditt akvarium därefter! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Böljande växter som i tropikerna Bland våra produkter för interiören i akvariet finns ett antal konstväxter som gör miljön lik den som en hittar i ett riktigt korallrev – frodigt gröna och vajande. Det kommer dina fiskar älska att simma omkring i! En annan väldigt bra sak du hittar här är foderautomaten som du kan ställa in efter dina och fiskarnas behov, perfekt att ha när du inte hinner mata fiskarna eller ska resa bort då den kan laddas med flingfoder och pellets. Fynda detta och mer därtill online hos oss så kommer dina fiskar att stortrivas!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.