Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga hundkoppel online!

Bra koppel för hundar! Husdjur i allmänhet, och hundar i synnerhet, är något av det allra bästa som finns. För vad är egentligen härligare än att bli mött av en superglad hund när du kommer hem från jobbet efter en lång dag? Inte mycket! Just därför kan du hitta ett stort utbud av bra och billiga hundkoppel här hos oss på Fyndiq, eftersom koppel minst sagt är ett givet hundtillbehör! Ska du köpa hund så är koppel antagligen det första tillbehör du köper, oavsett om ditt val faller på ett läderkoppel eller flexikoppel. Bra är kanske att ha ett av varje för olika typer av promenader, men det bestämmer du såklart själv. Välkommen att fynda för dig och din fina vovve!

Tips för ett lyckat köp! För kvällspromenaderna så är reflexkoppel ett riktigt bra tips, då syns ni ordentligt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hundkoppel för alla tillfällen!Det finns minst sagt många olika sorters koppel för hund att välja mellan, och tur är väl det. Ingen hund är den andra lik, och olika situationer kräver olika sorters koppel. Ibland är ett cykelfäste för hund det som gäller, ibland en hundväst med koppel och vid andra tillfällen krävs ett fint utställningskoppel eller en bra spårlina. Det kan med andra ord vara bra att ha ett gäng olika slags koppel hemma, för på så sätt är du förberedd för alla situationer och tillfällen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.