Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billig hundbur och hundväska här

243 Fynd

Fynda billiga transportväskor till hund online hos oss på Fyndiq

Är det dags att ta sig ut på tur tillsammans med hunden? Då är det viktigt att man prioriterar säkerheten för alla i bilen. Här hos oss på Fyndiq hittar du det man behöver för en säker biltur tillsammans med din hund! I det breda sortimentet hittar du allt ifrån billiga hundburar till bilen, transportväskor och hundtransportboxar. Du hittar även hundbälten som ökar säkerheten i bilen om olyckan skulle vara framme. Genom att investera i en ihopfällbar hundtransportbox kan man även enkelt och smärtfritt hitta en bekväm plats för sin älskade hund att vila eller sova. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Var det inte en hundbur eller hundväska som du letade efter? Du kan vara lugn, du hittar mängder av andra hundprylar i de övriga hundkategorierna! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Säkerhet är viktigt även för hunden

Det är viktigt att man inte glömmer bort husdjurens säkerhet när man är utanför hemmet. Hunden behöver lika bekväm och säker utrustning som vi människor. Därför hittar du här just säkra och anpassade hudburar, hundväskor och transportboxar som passar perfekt i bilen eller till de tillfällen då hunden inte ska gå själv. Med produkter som är smidiga med funktioner som ihopfällbar och flexibilitet blir det enkelt att prioritera säkerheten för hela familjen! Boka flyg eller planera en bilresa även med hunden nästa gång, allt kommer bli smidigt och bekvämt med dessa väskor. Vi lovar!