Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig hundbur och hundväska här!

Fyndiqs favoriter

Fynda billiga transportväskor till hund online hos oss på Fyndiq! Är det dags att ta sig ut på tur tillsammans med hunden? Då är det viktigt att man prioriterar säkerheten för alla i bilen. Här hos oss på Fyndiq hittar du det man behöver för en säker biltur tillsammans med din hund! I det breda sortimentet hittar du allt ifrån billiga hundburar till bilen, transportväskor och hundtransportboxar. Du hittar även hundbälten som ökar säkerheten i bilen om olyckan skulle vara framme. Genom att investera i en ihopfällbar hundtransportbox kan man även enkelt och smärtfritt hitta en bekväm plats för sin älskade hund att vila eller sova. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Var det inte en hundbur eller hundväska som du letade efter? Du kan vara lugn, du hittar mängder av andra hundprylar i de övriga hundkategorierna! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Säkerhet är viktigt även för hunden! Det är viktigt att man inte glömmer bort husdjurens säkerhet när man är utanför hemmet. Hunden behöver lika bekväm och säker utrustning som vi människor. Därför hittar du här just säkra och anpassade hudburar, hundväskor och transportboxar som passar perfekt i bilen eller till de tillfällen då hunden inte ska gå själv. Med produkter som är smidiga med funktioner som ihopfällbar och flexibilitet blir det enkelt att prioritera säkerheten för hela familjen! Boka flyg eller planera en bilresa även med hunden nästa gång, allt kommer bli smidigt och bekvämt med dessa väskor. Vi lovar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.