Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga hundhalsband online!

Tillbehör för våra vovvar! Att det är hunden som är människans bästa vän råder det knappast någon tvekan om, det kan en hel del glada hundägare i Sverige intyga. Men för att din hund ska trivas i ditt sällskap, lika mycket som du trivs med den, så behöver du en del bra hundtillbehör. Just därför kan du hitta massor av bra och fina hundhalsband och selar här hos oss på Fyndiq, och riktigt billigt dessutom! De är ett måste för hundar, men om du sedan väljer ett namnhalsband, läderhalsband eller bandana för hund, det bestämmer du såklart själv. Så kika runt i vårt stora utbud av hundhalsband och selar och se vilka som faller dig och din vovve smaken!

Tips för ett lyckat köp! Kolla gärna en extra gång så att de halsband och sele du lagt i varukorgen passar din hund storleksmässigt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Halsband och selar för alla! Att köpa hund är något av det härligaste du kan göra här i livet. Du får verkligen en bästa vän i vått och torrt. Och ännu bättre blir det om du har smarta tillbehör som till exempel reflexhalsband för kvällspromenader och antiskällhalsband för hunden som skäller lite för mycket. Du bestämmer helt enkelt själv vad som passar till din fina hund, huvudsaken är att du skaffar bra halsband och selar för hund!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.