Kundservice

Felkodsläsare till bilar

3 554 fynd

Om du letar efter felkodsläsare eller andra diagnosverktyg till din bil så har du kommit till rätt plats. Här hittar du en mängd olika modeller som passar de flesta bilmärken.


Filtrera

Felkodsläsare till de flesta bilmärken

När du upptäcker att någonting är fel med bilen kan du med hjälp av en felkodsläsare eller ett diagnosverktyg ta reda på vad det är som hänt genom att få fram felkoder från bilens dator. Felkodsläsaren kopplas genom OBD-uttaget och kan ge dig information om var felet eller felen sitter. Hos Fyndiq hittar du en rad olika OBD-läsare och andra diagnosverktyg för att felsöka bilen på egen hand. De flesta läsare passar många olika bilmärken (Volvo, Ford, BMW, Mercedes, Kia, Seat- you name it!) så läs igenom de olika produktbeskrivningarna för att se om given produkt passar just din bilmodell.

Hur använder man en ODB-läsare?

En OBD eller OBD2-läsare fungerar till nästan alla bilmodeller och ger dig information om eventuella fel då du kopplar in felsökaren till OBD2-uttaget som du hittar under din instrumentpanel. Du ombeds att ge information om ditt fordon och sen är det bara att felsöka specifika koder. Dessa koder finns ibland redan tillgängliga i lite dyrare modeller men annars kan du hitta de vanligaste felkoderna på nätet. Att använda en OBD-läsare är relativt enkelt men om det blir dags att lämna bilen på verkstad eller inte beror på hur trygg du känner dig med att rätta till problemet själv.