Kundservice

Fynda billig bilmatta hos oss

2 479 Fynd

Köp billig bilmatta online här hos oss på Fyndiq!

Vi har bilmattor till alla möjliga sorters bilar och universala bilmattor som passar i bilen oavsett vilket märke den är. Smart vä Kolla igenom vårt stora sortiment och hitta en bilmatta till din bil redan idag! Varför då, undrar du? Även mattorna i bilen blir utslitna med tiden, men som tur är så går dessa enkelt att byta ut. Här i denna kategori hittar massor av olika varianter i olika material, såsom den klassiska bilmattan helt i gummi. Välkommen att fynda redan idag!

Tips på ett lyckat köp

Självklart är det inte bara en enda bilmatta som du får i ditt bilmatteköp, alla passagerarplatser ska såklart ha en matta! Därför är de flesta av bilmattorna här i förpackningar om fyra, men du hittar även paket med fler eller färre mattor — så kolla noggrant i produktbeskrivningen så att du dels får hem rätt matta till rätt bil och dels att du får tillräckligt många mattor! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bilmattor för massor av bilmärken att fynda loss bland

Oavsett om du kör Volvo, BMW, Peugeot, Skoda eller kanske Renault så har vi en matta som passar. Vad sägs till exempel om en specialtillverkad bilmatta för just Ford Fiestä Detta pack om fyra mattor är skräddarsydda för just det bilmärket och är tillverkade av Velour. Eller du kanske ville ha nya bilmattor till din Audi? Självfallet hittar du även fyra-pack bilmattor även till denna modell och de mattorna är tillverkade i polypropen av hög kvalitet. Det innebär att de både är slitstarka och superenkla att underhålla och rengöra — vilket är perfekt för dig som gillar att äta i bilen eller har småbarn!