Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda klubbskydd billigt online!

Stort utbud av snygga och roliga skydd till golfklubban! Det gäller att vara rädd om sina golfklubbor, annars kan de lätt tappa i värde. Och en golfklubba är inte det billigaste, det vet alla golfspelare. Just därför har vi på Fyndiq tagit fram klubbskydd, så att du kan skydda din golfklubba på absolut bästa sätt. Här hittar du ett stort utbud med skydd formade som allt från älgar till Karl Alfred och självklart även enkla klassiska skydd i svart. Kika igenom vårt utbud och köp hem ett billigt klubbskydd idag, så håller din älskade golfklubba lite längre.

Tips för ett lyckat köp! Varför inte köpa flera klubbskydd när du ändå är här? Hos oss är frakten ändå densamma oavsett hur mycket du handlar för. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mängder av bra golfskydd i olika varianter Golf är en sport som funnits länge, och det bästa med sporten är att alla kan utföra den: ung som gammal, kvinna som man. Är det till ditt barn du letar golf skydd? Då kanske hen skulle gilla att få vårt Hello Kitty Puttcover, eller kanske ett av våra djurheadcover? Älg, apa och orangutang är bara några av djuren i vårt utbud. Här finns som sagt mycket att välja på. Oavsett om du söker skydd för din driver eller till dina järnklubbor finns här någonting att fynda. Välkommen in!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.