Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga hästtäcken!

Fynda billigt täcke till häst online hos oss på Fyndiq! Hästar, precis som människor, fryser ibland och vad är då skönare än att gosa in sig i ett härligt täcke? Inte mycket, och därför har vi på Fyndiq valt att samla ihop ett brett sortiment av hästtäcken att fynda bland här hos oss – och du hittar allt från hästtäcke i fleece och polyester till täcken med regnskydd och extra vaddering. Kolla igenom utbudet och välj det som du tycker är bäst. Välkommen att fynda ditt hästtäcke redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Som ryttare är det även en hel del andra saker du behöver – hos oss finns även ridhjälm, ridkläder och ridstövlar att fynda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hästtäcke för hela året! Det finns massor av olika hästtäcken att välja bland, och alla har dessutom olika användningsområden. Till exempel finns snygga stalltäcken att låta hästen få gosa in sig i och det finns även läckra ländtäcken som kan användas under ridningen. Eller du kanske hellre vill ha regntäcke, utegångstäcke och indoor täcke? Det finns också att fynda såklart och du kan välja mellan en rad olika färger, former och hittar täcken från massa olika varumärken. Ett vintertäcke från Northern Comfort Oregon med dubbla frontspännen, kryssjordar med elastiska band, svanskappa och bensnören i turkos nyans kanske är just vad din häst saknat?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.