Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig ridhjälm!

Köp ridhjälm billigt online hos oss på Fyndiq! En ansvarig ryttare använder alltid hjälm både under träning och tävling. Säkerheten bör alltid gå först, både för dig som ryttare och för din häst. Därför har vi här samlat ett stort utbud av ridhjälmar som passar alla, stora som små. Du kan välja mellan olika märken och modeller beroende på vad du själv föredrar och tycker är snyggast eller bäst. Välj den som passar din personlighet så kommer ridturen att kännas extra rolig. Välkommen att göra ett riktigt fynd!

Tips för ett lyckat köp! Var det inte en ridhjälm du letade efter? Här i vårt breda sortiment hittar du mängder av andra nödvändigheter för en ryttare. Kika vidare i våra andra kategorier så kommer du säkerligen hitta det du söker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Viktigt med en välsittande ridhjälm! En ridhjälm ska alltid både passa bra och sitta bekvämt. Var därför noga med passformen när du provar hjälmen för första gången. En bra passform kan vara avgörande i de lägen som olyckan är framme – välj även en modell som ger dig bra sikt och inte känns för tung. Kom ihåg att en ridhjälm ska inte användas längre än ungefär ett år. För att kvaliteten och säkerheten ska vara optimal behöver man därför byta ut den med jämna mellanrum. Om man dessutom har ramlat av hästen och slagit i huvudet är detta även något som gör det lägligt att byta ut hjälmen för bästa möjliga skydd!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.