Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga skydd till hästen här!

Hos oss på Fyndiq kan du köpa billiga skydd till hästen online! I vårt breda sortiment hittar du alla tänkbara skydd till din häst. Det är viktigt att hästen skyddas på bästa möjliga sätt, därför har vi här samlat alla viktiga skydd som behövs för att hästen ska må bra. Benskydd, boots och transportskydd är till exempel några av de viktigaste skydden. Men det är även flughuva, kotskydd och kvalitativa ridbandage! Såklart erbjuder vi olika modeller för att skydden ska passa just dig och din häst. Välj och vraka bland alla billiga och kvalitativa hästskydd – välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Var det inte hästskydd du letade efter? Här på Fyndiq finns mängder av andra produkter till din häst, allt för att du ska kunna skämma bort den ordentligt med billiga men kvalitativa prylar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skydda din häst från skador! Självklart vill vi skydda våra hästar från eventuella skador. Med hjälp av olika typer av benskydd kan man skydda hästens sköra senor och motverka att de sparkar sig själv på benen. Med till exempel boots kan man även undvika att hästen trampar sig själv genom att trä ett skydd över hoven. Viktigt är också transportskydden som motsvarar det självklara säkerhetsbältet när ni är ute på resande fot. För visst vill vi att hästarna ska vara lika säkrade som oss själva? Det är ju förstås en självklarhet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.