Kundservice

Fynda billig utrustning för häst online

2 927 Fynd

Hitta allt du behöver till hästen

Har du gått och skaffat häst så behövs en hel del tillbehör för att göra er samvaro till den absolut bästa. Det behövs även en del saker för att hästen ska vara skyddad från väder och vind när den står i hagen eller stallet. Vi på Fyndiq har därför samlat ett stort utbud av billiga grimmor, träns, täcken, schabrak med mera, så att du och din häst ska ha allt ni behöver. Välkommen in till oss online och fynda!

Tips för ett lyckat köp

När du ändå är igång och fyndar hos oss, bör du passa på att titta i andra kategorier. Frakten är nämligen densamma oavsett hur mycket du handlar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Gör hästen redo i alla väder

Hästar står ute en stor del av sina liv, både i kallt och varmt väder. På höst och vinter kan det vara bra att utrusta hästen med ett regntäcke eller ett vintertäcke för att skydda hästen från kyla, regn och blåst. På sommaren kan det behövas ett flugtäcke eller en flughuva för att skydda hästen från flugor och andra insekter. Förutom en mängd olika skydd till hästen, har vi på Fyndiq samlat allt utrustning du kan behöva när du ska rida — träns, bett, schabrak, benskydd och stigbygelplattor!