Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig tennisväska online!

Förvara din tennisutrustning på ett ställe! Spelar du tennis så vet du att det behövs en hel del utrustning. Denna utrustning vill du antagligen gärna samla på ett och samma ställe. Du vill nog även kunna bära med dig utrustningen till tennisbanan på ett smidigt sätt. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga tennisväskor, för att underlätta för alla tennisspelare. Välj mellan väskor från bland annat Wilson, Nike och Head. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Letar du även efter tennisracket? Det har vi också här på Fyndiq. Klicka dig bara vidare till den övriga tennisutrustningen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ryggsäck, sportbag eller en klassisk väska? När du ska köpa en tennisväska finns en rad olika modeller att välja mellan. Bland annat finns ryggsäckar som är speciellt bra för barn, eftersom barnen då inte behöver bära tungt på ena sidan och få felbelastning på ryggen. Du kan även välja en sportbag som är stor och har plats för både racketar, skor och ombyte. Eller vad sägs om en tennisväska i form av en klassisk handväska, som både är snygg och funktionell? Vill du ha alla typer av väskor kombinerade i en så finns ett antal sportbagar med breda axelremmar, så att du kan bära dem både som en ryggsäck och som en vanlig väska!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.