Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt tennisracket online!

Fyndiqs favoriter

Bli ett tennisproffs! I de flesta sporter är utrustningen en viktig del i att kunna prestera på topp. Detta gäller även i tennis. Har du en boll utan studs eller en racket med hål i så kan du glömma att den där smashen sitter perfekt. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga tennisracketar, så att alla våra kunder ska kunna briljera på tennisbanan! Välj mellan racketar från bland annat Wilson, Head och Prince O3. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att det finns speciella racketar för nybörjare. Dessa är lite mer lättspelade och är ofta lite billigare! Och om du vill köpa flera racketar så ska du veta att frakten inte blir dyrare för det. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Med eller utan tillhörande väska? Har du köpt en tennisracket behöver du förmodligen en tennisväska att lägga den i. Väljer du tennisracketen Wilson 100 Year Limited Edition så får du en väska på köpet. Till väskan får du även ett 3-pack grepplinda, vibrationsdämpare och ett set ripspin-senor. Nöjer du dig istället med bara en tennisracket så finns en mängd olika varianter från olika märken att välja mellan. Vad sägs om en racket från Babolat på endast 17 tum som passar de små tennisspelarna på två till fem år? Eller en racket från Head som passar de lite större spelarna?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.