Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig Chelsea tröja online!

Heja på Chelsea med supporterprylar! Att ha ett lag att heja på, oavsett sport, är riktigt roligt. Då kan du följa lagets matcher och verkligen heja fram dem till vinst. Och när laget väl vinner, vilken känsla det medbringar! Ett utav de mest populära fotbollslagen i engelska Premier Leauge är Chelsea och laget har massvis med svenska fans. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga Chelsea tröjor, Chelsea halsdukar, Chelsea skor och mycket annat från laget i form av snygga supporterprylar. Så nu är det dags för alla riktiga supportrar att fynda! Är du en utav dem?

Tips för ett lyckat köp! Är det något annat internationellt storlag som ditt hjärta klappar för? Vi på Fyndiq älskar fotboll och har mängder av supporterprylar från lag som Juventus, Arsenal och Barcelona! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Inred rummet med Chelsea prylar! Förutom kläder som är prydda med Chelseas emblem, har vi en massa saker till hemmet. Allt du vill ha inom Chelsea supporterprylar lär du hitta på den här sidan. Vad sägs om ett Chelsea bäddset, en Chelsea väggklocka eller en Chelsea taklampa? Om du så vill kan du inreda ett helt rum med saker från fotbollsklubben Chelsea! Det kanske låter lite galet att pynta ett helt rum men för ett äkta fan bör det vara rena drömmen, så välkommen att välja och vraka bland de blå supporterprylarna från Chelsea!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.